Після атаки окупантів в Одесі розгорнуто оперативний штаб допомоги

В Одесі в результаті ворожої атаки пошкоджено, за попередніми даними, близько 100 вікон у 16 житлових будинках: вікна/балкони квартир та вікна в парадних.

Також постраждали 3 вікна у «Будинку садівника» комунального підприємства «Міськзелентрест» та 15 вікон в Одеському ліцеї №23. Про це пише сайт мерії.

Триває ліквідація наслідків ворожої атаки: території загального користування приводять до належного стану, власникам квартир надається плівка для тимчасового закриття вікон.

6 квітня з ранку в Пересипському районі Одеси за адресою: Миколаївська дорога, 301 було розгорнуто районний оперативний штаб.

Співробітники районних адміністрацій разом з іншими комунальними службами на місці приймають заяви на оформлення матеріальної допомоги, надають консультації щодо пакета документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги.

До оперативного штабу вже звернулось 44 власники квартир, яким було надано роз'яснення щодо отримання адресної матеріальної допомоги з міського бюджету на відновлення вікон та дверей, а також отримання компенсації за державною Програмою Євідновлення.

З понеділка мешканці постраждалих будинків можуть звертатися за допомогою та консультацією
до Пересипської районної адміністрації.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews