Керівник благодійного фонду розповів історію порятунку життя захисника України в Одеській області

Александр Здрайковский - важко-поранений військовий ЗСУ з с.Першотравневе, Одеського району, Одеської області. Саме ним опікувався благодійний фонд «Аджалик».

«Мало хто вірив що Олександр зможе сидіти, не те що ходити. Але в нього вірила жінка Світлана, рідні, друзі з села Першотравневе, та друзі по роботі в ТОВ де Олександр працював до війни. Він був один з старожилів в тому підприємстві, де я був керівником. Олександр був дуже працьовитим механізатором та в повазі у великого колектива», - пише у своєму дописі в соцмережі Фейсбук керівник фонду «Аджалик» Сергій Кривенко.

Завдяки програмі Charitable Fund Adjalyk Благодійний Фонд Аджалик «Бог діє через наші серця» фінансовій та фізичній допомозі Viacheslav Petryshche, Юрий Князев, Татьяна Корбан, Зинаида Князева, Дарья Либерман, Külliki Õis, Евгений Бабалык, Ирина Тышко, Nadija Nadija, та іншим небайдужим простим людям, Олександр має змогу ходити.

Олександр пройшов декілька надскладних операцій в Одеській обласній клінічній лікарні у відділенні нейрохірургії (завідувач Константин Кардаш).

Потім 3 курси реабілітації в Медичний реабілітаційний центр "Модричі", 4 курси в Центр відновлення «Наша Турбота».
Постійні тренування дома. .

«На результат не можливо дивитись без сліз щастя.
Якщо благодійники не будуть проти, тоді за декілька днів напишу скільки витратили коштів, та хто саме з основних благодійників взяв участь у реабілітації захисника України», - повідомив Сергій Кривенко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews