Керівник одеського благодійного фонду «Аджалик» закликав зробити подарунок дітям з України, які змушені жити далеко від рідної землі

Є бажання створити частинку добра кожній українській дитині за кордоном, яка цього потребує. Немає такого щоб ми разом не змогли виконати.
Весною ми всі разом змогли доставити книги українським дітям на острові Самеру, Естонія. Реакція детей була вражаючою. Цього разу є необхідність порадувати українських діточок, які змушені тимчасово жити у Польщі.

Про це у своєму зверненні до всіх небойдужих написав керівник благодійного фонду «Аджалик» Сергій Кривенко.

«На сьогоднішній день виїхало велика кількість українського населення тікаючи від війни. Взявши із собою тільки дітей та саме необхідне. Перебуваючи за кордоном, читати рідну мову можуть тільки в гаджетах та планшетах. Тому українці, звернулись до нас, що є нестача підручників та літератури на рідній мові. Давайте разом допоможемо, зібрати книги на українській мові. Віддамо хоть маленьку частинку, яку потребують люди далеко від домівок. Книги можете вислати почтою волонтерці Nadija Nadija Бурик Надії», - йдеться у зверненні.

Адреса для відправлень:
м.Володимир
Відділення Нової Пошти 2
вул Ковельська 132/1
Призначення вантажу: «Книги українські. Благодійна допомога.»
0978153071 Бурик Надія.

Сергій Кривенко закликав всіх, хто долучиться до акції, написати особисті побажання майбутньому читачу подаровану вами українську книгу.️

Всі книжки будуть доставлені українцям в Польщі до дня Новорічних Свят.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews