В Одесі керівник благодійного фонду повідомив про зміни: Загроза безпечного перебування українських дітей в Польщі може виникнути в будь який момент

Евакуація дітей з Херсонщини до Польщі, що була запланована на кінець лютого перенеслась на березень у звʼязку з блокуванням окремих поляків кордонів, та не бажанням польських прикордонників пропускати своєчасно автобуси, евакуаційні автобуси з дітьми за свідоцтвами про народження, у супроводі відповідальних осіб від України. Про це повідомив керівник благодійного фонду «Аджалик» Сергій Кривенко.

Він висловив думку, загроза безпечного перебування українських дітей в Польщі може виникнути в будь який момент. «Навіть там, де проукраїнські поляки безкоштовно надали тимчасовий притулок. Забезпечили всім необхідним українських дітей».

Сергій Кривенко просить поради друзів. «Чи варто продовжувати евакуацію дітей в Польщу?

Про імпотентне консульство України в Польщі зовсім нічого не пишіть. Вони нічого не можуть. На чисельні звернення про порушення прав українців, повідомляють що нічого зробити не можуть, висловлюючи кожного разу свою стурбованість…», наголошує керівник фонду.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews