Одеська область: в Овідіополі затримали «косоокого» стрільця з рушницею

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на одній з вулиць селища невідомий чоловік декілька разів вистрілив зі зброї. На місце події негайно прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції та затримали зловмисника, який у стані алкогольного сп’яніння знаходився у своєму дворі.

Слідчі встановили, що чоловік з подвір’я здійснив три постріли з належної йому мисливської рушниці вгору, в сторону заявниці та її неповнолітньої доньки, які йшли по вулиці, і автомобіля, що проїжджав повз по дорозі. На щастя, ні в кого не поцілив.

З домоволодіння правопорушника правоохоронці вилучили знаряддя вчинення злочину та інші речі, що становлять інтерес для слідства, які скерували на експертизу.

поліцейські затримали жителя овідіополя, який влаштував на вулиці стрілянину з рушниці

поліцейські затримали жителя овідіополя, який влаштував на вулиці стрілянину з рушниці

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews