Одеська область: волонтер благодійного фонду «Аджалик» закликав у новому році посилити допомогу ЗСУ

Благодійний фонд «Аджалик», керівником якого є Сергій Кривенко, закликав всіх єднатися наколо допомоги ЗСУ, щоби наблизити бажану Перемогу України. Волонтер фонду Станіслав Ткачук підкреслив, що нині не до святкувань та корпоративів.

«Таке відчуття що життя зупинилося. Я не знаю, як можна гуляти, відпочивати, відзначати Новий рік, коли списки про допомогу від захисників не закінчуються. Коли захисники там в окопах , а ми тут влаштовуємо масові застілля, корпоративи. Для кого? Для чого? Щоб більше зібрати лайків, смайликів. А ви уявляєте, як там нашим Захисникам, які розуміють, що тил їх покинув. Коли донати збираються місяцями, коли діти не бачать роками своїх батьків. Як ми можемо влаштувати корпоративи, в той час, коли тривають запеклі бої, в той час коли на кровавому полі гинуть друзі, знайомі, чиїсь сини і дочки.
Більшість з вас забула, кому ви винні, що у вас є ранок і наступний день. Ви забули що триває війна. Ми не повинні забувати завдяки кому наші діти ходять в садок, школу, університет», - йдеться у зверненні волонтера.

Станіслав Ткачук підкреслив, що його зрозуміють лише ті, хто прив'язаний до допомоги ЗСУ, коли хочеться прокинутися і зрозуміти , що нарешті всі запити виконанні, війни немає, ворога здолали.

«Ми очікували у 2023-му завершення війни. А натомість отримали купу розчарування, смутків. Виявляється нашої допомоги не достатньо, для того щоб окупант відступив. Тому що єдність покинула кожного з нас.
Ми всі хочемо прокинутися і зрозуміти, що війна позаду. Тож давайте разом загадаємо одне бажання на 2024 рік, - Перемоги, мирного неба над головою для наших рідних.
Давайте разом прискоримо це допомогою для наших захисників».

Волонтер фонду «Аджалик» подякував всім хто поруч. Це родина, захисники, друзі, волонтери. «Подякувати за нові знайомства, які відкрили для нас ще більші можливості для допомоги нашим захисникам. Всіх з Новим Роком, будьте більше милосердними до захисників», - закликав Станіслав Ткачук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews