Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який був батьком двох доньок

На центральній площі міста Подільськ відбулась траурна церемонія прощання з загиблим Героєм, жителем села Любомирка – Шишкіним Сергієм Сергійовичем (08.01.1988 – 17.12.2023).

Страшна війна без жалю забрала життя Героя-захисника, мужнього бійця, який боронив українську землю від російського окупанта.

На церемонії прощання були присутні близькі, побратими, представники Подільської РВА, Куяльницької сільської ради, Подільської міської ради, Подільського РТЦК та СП та всі, хто хотів віддати шану Відважному Воїну. Хвилиною мовчання вони вшанували пам’ять загиблого захисника України.

На церемонії поховання прощальну промову виголосив Куяльницький сільський голова Сергій Паламарчук: «Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі. Війна забирає найкращих.
Мужній, чесний, надійний професіонал і патріот. Саме таким запам’ятається Сергій Шишкін тим, хто служив поруч з ним, хто разом з ним захищав свою країну. І кожного дня, кожної миті ми будемо пам’ятати велику жертву Сергія, який віддав заради цієї перемоги найдорожче – своє життя».

Щирі та глибокі слова співчуття висловили заступник начальника Подільської РВА Вадим Мегіс, староста Любомирського старостинського округу Анатолій Титаренко та начальник групи морально-психологічного забезпечення Подільського РТЦК та СП Ігор Коваль.

Створивши живий коридор, на колінах, зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати земляки прощались зі своїм Героєм, який віддав своє життя за суверенітет, незалежність та цілісність України, залишаючись при цьому назавжди вірним військовій присязі.

Шишкін Сергій Сергійович народився 8 січня 1988 року в с. Федорівка. В 2009 році переїхав у село Любомирка. Працював на хлібозаводі у м. Подільську. 26 жовтня 2023 року був мобілізований, проходив службу у с. Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

17 грудня 2023 року загинув при виконанні бойового завдання. Мав дружину та двох доньок.

Куяльницька сільська рада висловлює співчуття родині і близьким загиблого. Світлий спомин про Сергія Сергійовича назавжди залишиться в наших серцях, адже пам’ять сильніша за смерть.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews