Волонтер одеського благодійного фонду «Аджалик» закликав не забувати про потреби військових під час новорічних свят

За підтримки колег волонерів благодійний фонд «Аджалик» відправив захисникам України подаоунки. Це буржуйки, які допоможуть воїнам ЗСУ зігрітися навіть під час лютих зимових холодів.

Волонтер фонду Станіслав Ткачук висловив жаль, що чим ближче новорічні свята все менше донатів надходить від меценатів, які підтримують ЗСУ. Станіслав Ткачук наголосив, що кожен, хто прагне Перемоги України, не повинен забувати про потреби військових навіть у новорічну ніч, кожного дня.

«Кожен почав готуватися до Нового року. Будуть святкувати зі своїми родинами, діточками та у теплі. Згадайте, що в Україні триває війна. ЗСУ «святкує» у холодних окопах, під обстрілами. Ваша допомога має бути направлена туди, на передову, де нищать окупантів», - зазначив волонтер благодійного фонду Аджалик..

Станіслав Ткачук повідомив, що за підтримки волонтерки Катерини Маляр і її друзів вдалося передати для підрозділу ЗСУ «новорічні подарунки» у вигляді буржуйок.

Від себе особисто, від Charitable Fund Adjalyk , Станіслав Ткачук висловив слова подяки всім, хто не забуває про тих, хто сьогодні на фронті.

Нагадаємо, що керівником фонду Аджалик є Сергій Кривенко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews