ДТП в Одеській області: маленькому хлопчику діагностували закриту черепно-мозкову травму та закритий перелом правої стегнової кістки

Автопригода сталася в селі Троїцьке. Попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля «BMW», рухаючись у напрямку села Яськи, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який їхав по ній.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався трирічний син водія «ВАЗу». Хлопчика доставили до лікарні, де йому діагностували закриту черепно-мозкову травму та закритий перелом правої стегнової кістки.

Водії обох транспортних засобів не постраждали. Їх перевірили на стан сп’яніння – керманич «BMW» виявився нетверезим, в його організмі виявили 2,59 проміле алкоголю, другий водій був тверезим.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Слідство триває.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews