В Одесі реалізували один з найкращих проєктів

В Одесі провели цікавий захід, на якому обговорювали внесок українок у світову історію та у Перемогу над нинішнім ворогом. Його організували обласна рада миру та ГО К.О.Д нації.

Тема цікава, а тому зібрала повний зал глядачів, серед яких чимало відомих в Одесі та в Україні в цілому жінок.

Говорили і про величезний внесок жінок у Перемогу України, яка наближається. Саме тому у залі можна було побачити захисників України.

«Наша сила у жіночій красі. Спочатку жінки спробували самі воювати на конях та зі зброєю, а потім зрозуміли, що треба робити інакше.
Вони використовували свою слабкість, як силу. Саме завдяки своїй слабкості вони жили в розкішних палацах Європи та світу. Завдяки своїй слабкості та красі вони робили так, що володарі світу були у них в ногах.
Ми всі впевнені, що Україна переможе., бо наша слабкість перетворюється на нашу силу. Усі жінки України моляться за наших мужніх воїнів. І ця молитва немає меж.
Жінки боряться за Перемогу, коли роблять значні благодійні діяння. Яскравим прикладом може бути робота депутата обласної ради Таміли Афанасьєвої», - сказала у своєму виступі перед учасниками заходу настоятелька Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ в Одесі..

Матушка Серафима також опублікувала фоторепортаж про цікавий захід в Одесі.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews