ДТП в Одеській області: пасажирка та водій легковика каретою «швидкої допомоги» доставлені до лікарні

Поліцейські розслідують обставини ДТП з постраждалими на автошляху Київ-Одеса. Подія сталася неподалік села Демидівка Любашівської селищної громади. Внаслідок автопригоди двоє громадян отримали тілесні ушкодження.

Попередньо поліцейські встановили, що 27-річний водій вантажного тягача «DAF» рухався у напрямку Києва та, здійснюючи розворот, не переконався у безпеці виконання маневру, в результаті чого допустив зіткнення з легковим автомобілем “Volkswagen Touran», який рухався в напрямку Одеси. Внаслідок ДТП пасажирка та водій легковика каретою «швидкої допомоги» були доставлені до місцевої лікарні.

Керманич вантажівки не постраждав.

Перевірка водіїв на стан сп’яніння показала, що обидва були тверезими.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини події, в рамках розпочатого кримінального провадження призначена низка експертиз. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідство триває.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews