ДТП з перекиданням в Одеській області: водійка та дві її пасажирки були доставлені «швидкою» до лікарні

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі Одещини. Аварія сталася неподалік залізничного переїзду на автошляху сполученням Подільськ-Балта.

Попередньо поліцейські встановили, що 28-річна жителька Подільська, рухаючись на автомобілі "Porsche Cayenne" у напрямку міста Подільськ, на заокругленій ділянці дороги перед залізничним переїздом не обрала безпечну швидкість, не впоралася з керуванням і допустила виїзд за межі проїзної частини дороги з подальшим перекиданням транспортного засобу. Унаслідок аварії водійка та дві її пасажирки 26 та 35 років були доставлені «швидкою» до лікарні. 35-річна жінка з переломом ключиці та іншими тілесними ушкодженнями ушпиталена.

Перевірка керманички на стан сп’яніння показала, що вона була тверезою.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження слідчі призначили низку експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Слідчі дії тривають.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews