Одеська область: в Ізмаїлі учасники змагань продемонстрували гідний рівень підготовки та порадували вболівальників

В Ізмаїлі в міському Палаці спорту 14 жовтня відбулись Матчеві зустрічі з боксу, присвячені Дню пам'яті майстра спорту міжнародного класу, Заслуженого тренера України Геннадія Румянцева.

Такою інформацією поділився мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Учасниками змагань стали вихованці Ізмаїльської ДЮСШ, Клубу боксу Румянцева, КБ «Гладіатор», КБ «Дунаєць», КБ «Зграя», а також спортсмени Ренійської ДЮСШ та одеського Клубу боксу «Лівша».

В урочистому відкритті турніру взяли участь заступник міського голови Сергій Лузанов, в.о. очільника відділу з фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради Володимир Алексєєв, вдова Геннадія Румянцева - тренер з боксу Луна Румянцева, а також представники тренерської та суддівської колегій.

Учасники змагань продемонстрували гідний рівень підготовки та порадували вболівальників видовищними двобоями.

… Майстер спорту міжнародного класу, Заслужений тренер України Геннадій Румянцев за час своєї спортивної кар'єри провів 257 боїв, у 230 з яких переміг здебільшого нокаутом, а також через явну перевагу. Особливо яскравим епізодом у житті Геннадія Румянцева став бій між ним та американським боксером Даном Карбіном у 1978 році на матчевій зустрічі у м.Донецьк.

З 1993 року перейшов на тренерську роботу. Серед його вихованців – майстер спорту з боксу міжнародного класу, вісім майстрів спорту, чемпіон України серед професіоналів та велика кількість кандидатів у майстри спорту з боксу. 2009 року Генадій Румянцев отримав звання «Заслужений тренер України».

Сьогодні тренерську роботу підхопили його учні - майстри спорту з боксу Луна Румянцева та Степан Чеботар, а також майстер спорту з боксу міжнародного класу Ольга Новікова.

Славетні спортивні традиції продовжує його донька – Ангеліна Румянцева, яка стала переможницею чемпіонату Європи з боксу серед юнаків та дівчат у словенському м.Марібор та отримала Кубок кращого боксеру чемпіонату Європи.

Учасники змагань висловили сподівання, що ці змагання стануть традиційними та міжнародними.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews