Ізмаїл вивчає досвід румунських партнерів

На запрошення румунських партнерів із Techno Concept заступник Ізмаїльського міського голови Катерина Татаринцева, генеральний директор КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня» Сергій Бажак та завідуючий відділенням анестезіології та реанімації КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня» Ігор Філіп пʼятого жовтня відвідали реабілітаційний центр Spitalul de Recuperare Medicala ARCADIA (Барнова, Румунія) та ознайомились з його роботою.

В програму зустрічі увійшли обговорення фундаментальних теоретичних концепцій технологій нейрореабілітації, практичні заняття з роботизованими реабілітаційними технологіями, відвідування клінічного центру, який використовує передові технології в реабілітації, а також вивчення досвіду терапевтів та пацієнтів.

Під час заходу відбулось детальне знайомство з останніми технологічними досягненнями в галузі неврологічної та ортопедичної реабілітації на прикладі Vibramoov, участь у теоретичних тренінгах з реабілітації за протоколами для нижніх та верхніх кінцівок.

Директор центру Alina Popa провела екскурсію по реабілітаційному центру, під час якої ознайомила з інфраструктурою різних відділень, умовами перебування пацієнтів та технологіями, що використовуються при нейрореабілітації.

На завершення візиту, який пройшов у дружній плідній атмосфері, відбулось обговорення питань щодо організації та функціонування реабілітаційного центру та можливостей обміну досвідом на базі Spitalul de Recuperare Medicala ARCADIA.

На думку мера Ізмаїла Андрія Абрамченка, такі заході - приклад плідної транскордонної співпраці, яка в умовах повномасштабної воєнної агресії росії проти України є свідченням підтримки українського народу з боку наших румунських друзів та нашим спільним внеском в наближення Перемоги українського народу над російськими окупантами.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews