Невідомий чоловік влаштував в Одеській області стрілянину

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в одному із сіл Маразліївської територіальної громади стріляє невідомий чоловік. На місці події громадянина правоохоронці не застали, але оперативно встановили його особу та розшукали за місцем мешкання у сусідньому населеному пункті.

Поліцейські з’ясували, що 21-річний чоловік здійснив постріл з пістолета у повітря з вікна свого автомобіля, коли сварився з дівчиною, яка не відпускала його додому. Поліцейські вилучили зброю з набоями, схожу на сигнальний шумовий пістолет з холостими набоями, та стріляну гільзу. Їх направили на експертизу для встановлення точного походження.

"Наразі дізнавачі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство. За результатами експертизи вирішуватиметься питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру. Триває досудове розслідування", - прокоментував подію начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Зазначимо, що скоєне для молодого чоловіка може обернутися штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 17000 до 34000 гривень, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews