Одесита застрелили трьома пострілами та залишили вмирати у лісі

Поліцейські затримали жителя Одеси за підозрою у вбивстві знайомого. Зловмисник виманив потерпілого до «Дальницького лісу», застрелив і покинув.

Правопорушник неодноразово судимий за тяжкі злочини, зокрема за умисні вбивства, тож йому повідомили про підозру за п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, якою передбачене покарання позбавленням волі на строк до 15-ти років або довічним ув’язненням.

Про виявлення чоловіка з ознаками насильницької смерті у державному ботанічному заказнику «Дальницький ліс» до поліції повідомив тракторист. З місця події поліцейські вилучили стріляні гільзи, одяг з біологічними слідами та інші речі, що становлять інтерес для слідства. Вжитими заходами було встановлено, що потерпілий проживав в одному з сіл Фонтанської сільської громади. Попередньо, смерть 50-річного чоловіка настала від отриманих трьох вогнепальних поранень голови та грудної клітки, остаточну причину встановить судово-медична експертиза.

В ході розпочатого слідчими досудового розслідування працівники оперативних і слідчих підрозділів ГУНП в Одеській області та Одеського районного управління поліції № 2 встановили коло спілкування потерпілого і вже наступного дня викрили правопорушника.

Було встановлено, що до злочину причетний 50-річний житель Одеси. Чоловік заздалегідь продумав свої дії, придбав мобільний телефон, абонентський номер, вогнепальну зброю та бойові припаси до неї. Подзвонивши знайомому, зловмисник виманив його з дому, запропонувавши зустрітись, і поїхав із ним до лісу. А там здійснив чотири постріли з пістолета невстановленого на даний час зразка в голову та груди потерпілого, три з яких потрапили у ціль.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews