ДТП в Одеській області: постраждав маленький хлопець

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Болградському районі. Унаслідок автопригоди, що сталася на околиці села Слобідка Бородінської ОТГ, постраждав 5-річний хлопчик.

Поліцейські попередньо встановили, що 21-річний водій автомобіля «Ford» під час руху не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та допустив перекидання легковика.

У салоні транспортного засобу в момент ДТП ще знаходились 21-річна знайома водія та 5-річний сусідський хлопчик, який напросився покататися. Допомога медиків знадобилася лише дитині, її з тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги доставили до медичного закладу. Інші учасники аварії не постраждали.

Керманича перевірили на стан сп’яніння, він був тверезим.

За даним фактом слідчі відділення поліції № 2 Болградського районного відділу поліції розпочали провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Поліцейські встановлюють повні обставини автопригоди.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews