ДТП в Одеській області: водій «Audi» загинув, а його 22-річну пасажирку у тяжкому стані госпіталізували

Поліцейські розслідують обставини ДТП на автодорозі Одеса - Білгород-Дністровський. Автопригода сталася у межах села Барабой.

Попередньо поліцейські встановили, що 23-річний водій автомобіля «Audi», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив автомобіль «BMW» під керуванням 34-річного чоловіка, що мав перевагу в русі, і допустив із ним зіткнення. Унаслідок ДТП водій «Audi» загинув, а його 22-річну пасажирку у тяжкому стані госпіталізували до лікарні. Водій та 15-річний пасажир «BMW» не постраждали.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

одна людина загинула, ще одна - госпіталізована унаслідок зіткнення двох легковиків: поліцейські розслідують обставини дтп на автодорозі одеса - білгород-дністровський

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та СОГ територіального підрозділу поліції. Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини автопригоди.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews