В Одесі рух трамвайних маршрутів буде тимчасово призупинено

У зв’язку з проведенням робіт з реконструкції перехрестя вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської Департаментом транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради вносяться зміни тимчасового характеру до схем руху міського громадського транспорту.

З 06 вересня 2023 року до завершення ремонтних робіт рух трамвайних маршрутів № 5, 17, 28 буде тимчасово призупинено.

Як пише сайт мерії, роботу міського громадського транспорту (автобусів) буде організовано з перевезенням всіх пільгових категорій пасажирів, передбачених чинним законодавством України.

Автобусний маршрут № 18т «Куликове поле - 13-а ст. В. Фонтану» в режимі руху «маршрутне таксі» за маршрутом:

- у напрямку руху до 13-ї ст. В. Фонтану - від Куликового поля по вул. Канатній на просп. Гагаріна, Фонтанську дорогу, вул. Гаршина, вул. Дачну, Дачний пров., 13-у ст. В. Фонтану (кінцева зупинка);

- у напрямку руху до Куликова поля - від 13-ї ст. В. Фонтану по Фонтанській дорозі на вул. Ляпідевського, Ванний пров., Фонтанську дорогу, вул. Сегедську, просп. Гагаріна, просп. Шевченка, Пироговський пров., вул. Пироговську, вул. Маріїнську, Італійський бул., вул. Канатну, Куликового поля (кінцева зупинка).

Автобусний маршрут № 5т «Аркадія - Залізничний вокзал» у режимі руху «маршрутне таксі» за маршрутом:

- у напрямку руху до залізничного вокзалу - від Аркадії на вул. Генуезьку, пл. Десятого квітня, вул. Академічну, Французький бульвар, вул. Леонтовича, вул. Пантелеймонівську, Привокзальну площу «Залізничний вокзал» (кінцева зупинка);

- у напрямку руху до Аркадії - від Привокзальної площі «Залізничний вокзал» по вул. Пушкінській на вул. Мала Арнаутська, вул. Леонтовича, Французький бульвар, вул. Академічну, пл. Десятого квітня, вул. Генуезьку, Аркадія (кінцева зупинка).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews