ДТП в Одеській області: зіштовхнувся з пнем

Автопригода сталася у місті Березівка.

Поліцейські встановили, що 51-річний житель сусідньої області, рухаючись на автомобілі «ВАЗ», не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги і зіштовхнувся з пнем.

Унаслідок ДТП водія затиснуло в автомобілі. Його деблокували рятувальники та з незначними тілесними ушкодженнями передали лікарям. Керманич мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження медогляду він відмовився.

сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння і скоїв дтп: поліцейські склали відносно водія декілька адміністративних матеріалів

Правоохоронці склали відносно чоловіка адміністративні матеріали за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, що передбачено ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, що передбачено ст. 124 цього ж кодексу. Адміністративні матеріали скеровані до суду. Правопорушнику загрожує штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень, з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом одного року.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews