ДТП в Одеській області: з’їхав на узбіччя дороги, де зачепив дорожній відбійник

Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Одеському районі. Автопригода сталася на автодорозі Одеса – Южне поблизу селища Нова Дофінівка.

Поліцейські попередньо встановили, що 68-річна водійка автомобіля «Toyota», рухаючись у бік міста Южне, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де зіштовхнулася з автомобілем «Citroеn» під керуванням 32-річної жінки. Також у дорожньо-транспортну пригоду потрапив 36-річний водій автомобіля «Opel», який рухався позаду «Citroеn» і, намагаючись не допустити зіткнення, з’їхав на узбіччя дороги, де зачепив дорожній відбійник.

Унаслідок ДТП кермувальниця «Toyota» та 27-річна пасажирка «Citroеn» з різними ушкодженнями були доправлені до лікарні. Інші учасники автопригоди не постраждали.

Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Водіїв перевіряють на стан сп'яніння.

Також на місці працює група реагування патрульної поліції, яка забезпечує рух транспорту. На даній ділянці дороги він нині ускладнений.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews