Неповнолітня жителька Одеської області зробила невдалу спробу виїхати за кордон, де її чекав друг

Неповнолітню жительку Білгород-Дністровського району виявили на одному із прикордонних пунктів пропуску у Львівській області. Протиправних дій щодо неї ніхто не вчиняв.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від 34-річної жительки одного з сіл Успенівської територіальної громади про те, що її донька поїхала на декілька днів до подруги в Одесу, а наступного дня телефоном повідомила, що їде до Польщі. Коли мати зрозуміла, що донька має серйозні наміри виїхати за кордон, відразу звернулася до правоохоронців по допомогу.

Працівники кримінальної поліції в ході проведення оперативних заходів встановили, що дівчина перебуває на Львівщині, і розіслали орієнтування з її прикметами тамтешнім поліцейським та прикордонникам. Вже за дві години розшукувану виявили на одному із прикордонних пунктів пропуску у Яворівському районі.

«Дівчина пояснила, що поїхала в Одесу, вже плануючи дістатися звідти до Львівської області, а звідти – до Польщі по закордонному паспорту, який потай від рідних зробила заздалегідь. За кордоном на неї чекав друг.

Утікачку поліцейські відвезли додому. Раніше сім’я у поле зору правоохоронців не потрапляла. Наразі вирішується питання щодо складання адміністративних матеріалів за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - прокоментував т.в.о. начальника відділення № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews