Стало відомо, як одесити можуть отримати допомогу на лікування

Такою інформацією з жителями міста, на власній публічній сторінці, поділився депутат Одеської міської Ради Василь Ієремія.

Мова йде про допомогу на лікування згідно з міською соціальною програмою.

За словами депутата, за допомогою можуть звернутися одесити, які перебувають у складних життєвих обставинах, пов'язаних з необхідністю лікування - як медикаментозного, так і оперативного.

Необхідність лікування може виникнути у зв'язку з: - хронічними захворюваннями (діабет, виразкова хвороба, гіпертонія, остеопороз, онкологія та ін.)

- гострими захворюваннями (травми, абсцеси, запалення, офтальмологія, інфекції, інфаркти, операції та ін.)

Василь Ієремія радить обов'язково обговорити з лікарем всі подробиці та нюанси лікування, які препарати/процедури Вам необхідні, в якому дозуванні та на яку кількість днів. Від цього безпосередньо залежатиме сума, яку одесити будуть просити на лікування.

«Пам'ятайте, кожен випадок розглядається індивідуально.
У разі прийняття Опікунською радою Департаменту соціальної політики позитивного рішення фінансування перераховується безготівковим способом на банківський рахунок заявника.

У громадській приймальні депутата Одеської міськради Василя Ієремії готові проконсультувати та роз'яснити ситуацію для кожногопотребуючого, а також супроводити весь шлях оформлення та подання звернення.

Отримати консультацію досить легко. Треба зателефонувати, або завітати до приймальні Василя Ієремії.
Телефонуйте: (048) 770-67-32 (вт-птн, 10:00-17:00)
Приходьте: вул.Дюківська, 5

У приймальні нині можна отримати гуманітарну продуктову допомогу. Мова йде про жителів центральної частини міста та Молдаванки (Приморський район міста Одеси).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews