Стало відомо, що жителям центральної частини Приморського району Одеси готові допомогти

Депутат Одеської міської Ради Василь Ієремія повідомив, що готовий надати різноманітну допомогу своїм виборцям у Приморському районі міста.

На власній публічній сторінці у соцмережі Фейсбук Василь Ієремія повідомив, що саме сьогодні доставка чергової партії гуманітарної допомоги. Вже цього тижня допомогу обіцяють передати тим, хто її потребує.

Тим часом, у громадській приймальні депутата продовжують консультації щодо отримання матеріальної допомоги в рамках міської соціальної програми.

Мова йде про таке:

- Допомога на компенсацію або часткову оплату лікування, оперативного або медикаментозного.

- допомога на соціально-побутові потреби - придбання продуктів харчування, оплату побутових та щоденних витрат у зв'язку з поточним зростанням цін.

- компенсація заборгованості за житлово-комунальні послуги (до 14 000 грн., залежно від суми боргу та життєвих обставин).

Телефонувати до громадської приймальні депутата Одеської місбкради можна від вівторка до п»ятниці з 10.00 до 17.00 за номером: (048) 770-67-32

Василь Ієремія наголосив, що допомогу у його приймальні можуть отримати мешканці центральної частини Приморського району міста Одеси.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews