Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі: Намісника Києво-Печерської лаври відправили за грати за дві фрази у приватній телефонній розмові

Вірні Одеської єпархії УПЦ обурені, на їх думку, незаконним вироком відносно намісника Києво-Печерської Лаври. Після тривалого домашнього арешту суд відправив Владику Павла за грати. Нагадаємо, що архідиякон Андрій Пальчук вже порівняв цей вирок з сумновідомим процесами часів кривавих більшовиків, на яких православне духівництво незаконно отримували вироки, після яких їх відправляли до таборів, у заслання чи розстрілювали. В самий час більшовики закривали храми, монастирі, досить часто знищуючи їх.

Настоятелька Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря наголосила, що підставою для вироку Владиці Павлу стали дві фрази у приватній телефонній розмові.

«Вирок Владиці Павлу: 8 років за дві фрази у приватній телефонній розмові, запис якої не мав санкції суду. Друзі, це не жарт. Прийшов час мовчати. Телефон - знахідка для ворога», - пише матушка Серафима на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Незважаючи на переслідування та тиск вірні та духівництво, чернецтво Одеської єпархії УПЦ продовжують цілодобово молитися за Перемогу України, допомагають ЗСУ, переселенцям та всім, хто потребує допомоги, бо опинилися за межею бідності внаслідок війни.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews