В Одесі обурені рішенням суду про арешт намісника Києво-Печерської лаври

Духівництво та віруючі Української Православної Церкви в Одесі моляться за якнайшвидше звільнення намісника Києво-Печерської лаври, митрополита Павла. Черговий суд над Владикою завершився ухваленням рішення про його арешт.

Рішення суду, зокрема, обурило ігуменю Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ.

«Митрополита Павла відправили до тюрми. «Вогненному іспиту, що Вам дається для випробування, не дивуйтеся як несподіваному. Радійте, що ви є учасниками Христових страждань» (1Пет. 4:12-13)», - пише матушка Серафима на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Архідиякон Андрій Пальчук порівняв суд над Митрополитом Павлом з судилищами, які влаштовували над православними у часи більшовиків.

Він поширив також вельми показовий допис протоієрея Олександра Клименка про розмір застави оголошеної на суді над Митрополитом Павлом.

«За продаж маленьких діток (віком від одного до двох років) на органи в Україні суд у Закарпатській області оголосив підозрюваному заставу 1 мільйон гривень. За Владику Павла застава 33 мільйона гривень.

У світлі 33-мільйонної застави за Владику Павла мимоволі виникає питання - судочинство ненавидить не лише вірян та духовенство УПЦ, а й дітей?», - пише у власному телеграм каналі протоієрей Олександр Клименко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews