Одесит очікував свою жертву біля одного з житлових будинків

Мінімум 7 років за гратами загрожує зловмиснику, який перебуваючи у розшуку за аналогічний злочин, напав на 36-річну жінку, побив її та відібрав гроші.

Чоловік, вирішивши збагатитися за чужий кошт, очікував жертву біля одного з житлових будинків на вулиці Академіка Корольова.

Свій вибір він зупинив на самотній жінці, і, дочекавшись, коли вона зайде до під’їзду багатоповерхівки, прослідував за нею, завдав декілька ударів по обличчю, а коли одеситка впала, викрав з її сумочки тисячу гривень і втік.

Потерпіла відразу звернулася по допомогу до працівників відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1, які спільно з оперативниками Управління карного розшуку ГУНП Одеської області встановили особу зловмисника.

З'ясувалося, що він перебуває у розшуку за скоєння аналогічного злочину в одному з регіонів України.

“Поліцейські затримали фігуранта в процесуальному порядку та за достатньої наявності зібраних доказів, під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років», - розповів начальник територіального підрозділу поліції Олександр Мільчук.

Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews