Одесит відповість за підлу злочинну схему

Промишляв чоловік у дворах багатоповерхівок на Таїрова, обікравши п'ятьох жителів мікрорайону. Під час комендантської години він зривав дзеркала заднього виду з запаркованих автівок, ховав їх неподалік від місця злочину, а під склоочисниками залишав записку із номером свого телефону.

Зловмисник планував вказувати власникам авто місце знаходження дзеркал в обмін на грошову винагороду, але потерпілі, виявивши крадіжки, телефонували не йому, а до поліції.

Працівники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 під час проведення слідчо-оперативних заходів викрили підозрюваного.

Частину викраденого майна вилучили, його повернуть власникам після проведення необхідних слідчих дій, місцезнаходження решти речей поліцейські наразі встановлюють.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за частиною 4 статті 185 та частиною 3 статті 15, частиною 4 статті 189 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжки, вчинені повторно, в умовах воєнного стану, а також про незакінчені замахи на вимагання, вчинені повторно, в умовах воєнного стану. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою санкції цих статей, — до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. За клопотанням правоохоронців підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», — розповів заступник начальника територіального підрозділу поліції Олег Зощук.

Слідство триває.

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews