Одесити переконані, що на Другому християнському цвинтарі міста є місце сили

Щодня на це місце приходять сотні одеситів. Їх не лякають ракетні обстріли та повітряні тривоги. Вони кажуть, що відчувають себе там у повній безпеці.

Ділянку Другого християнського цвинтаря, де поховані черниці, послушниці, схимонахині з Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря Української Православної Церкви, багато одеситів вважають місцем сили.

«Це неймовірне місце. Приходиш сюди, помолишся і наче всі життєві негаразди вже у минулому. Наче знов народився на цей світ. Я переконана, що нічого дивного у цьому немає. На цій ділянці цвинтаря поховані ті, на щоденних молитвах яких тримався і тримається світ.

Ми приходимо сюди. Молимося. Віримо, що вимолимо у Бога нашу Перемогу та мир, щоби захищав нас та наших захисників від куль та ракет», - каже одеситка Марія.

Одеситки Надія та Тетяна розповіли нашому кореспонденту, що неодноразово ставали свідками того, що після справді щирих молитов люди ще багато разів повертались сюди зі словами подяки. «Все своє життя, всі хто похований тут, молилися за нас та країну біля монастирських ікон. Тепер вони стали небесними ангелами. Нашими небесними захисницями».

А одесит Іван наголосив, що вірить в те, що саме молитва, яка сильніше будь якої зброї, поверне в Одесу та Україну в цілому довгоочікуваний мир. «За історію людства ми знаємо, що було багато випадків, коли саме молитва наближала перемогу добра над злом. Думаю, що мало хто сумнівається, що Україна сьогодні це сторона добра, а це означає, що Бог на нашому боці і допомагає нам».

Варто нагадати, що поряд з ділянкою цвинтаря, на якій поховані черниці жіночого монастиря УПЦ в Одесі, є також могила блаженного старця Іоанна Жуковського. Він прославився ще за земного життя численними добрими справами. Всі хто приходить на місце поховання блаженного старця в Одесі кажуть, що після молитовних прохань багато людей зцілювалися від хвороб, перед якими сучасна медицина нездатна допомогти.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews