В Одесі черговий демонтаж

Інспектори Управління ДАБК Одеської міської ради виявили факт влаштування без дозвільних документів дворівневого металевого каркасу впритул до зовнішніх фасадних стін житлової квартири № 38 та житлової квартири № 42 (перший та другий поверхи відповідно) за адресою: вул. Академіка Вільямса, 48/2.

Управління ДАБК направило лист до Київської районної адміністрації Одеської міської ради з проханням прийняти розпорядження про демонтаж цього незаконно розміщеного об’єкта.

Як інформує сайт мерії, Київська райадміністрація ОМР прийняла відповідне розпорядження, згідно з яким 17 травня 2023 року незаконно розміщений об’єкт за адресою: вул. Ак. Вільямса, 48/2 було демонтовано.
Під час комісійного обстеження 15 травня 2023 року представниками Управління ДАБК із залученням представників Київської районної адміністрації, Департаменту земельних ресурсів, Департаменту архітектури та містобудування, Департаменту з благоустрою міста Одеської міськради було встановлено:

- земельна ділянка, на якій влаштовано вищевказані конструкції, рішеннями Одеської міської ради у власність або користування не надавалась;

- Департаментом благоустрою міста проєкт на проведення робіт та порушення благоустрою не узгоджувався, дозвіл на порушення об`єкта благоустрою не видавався;

- Департаментом архітектури та містобудування містобудівні умови та обмеження на проєктування не зареєстровані;

- згідно з реєстром будівельної діяльності відсутня інформація щодо наявності дозвільних документів на виконання підготовчих та будівельних робіт.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews