В Одесі триває демонтаж

Представники Одеської міської ради виявили встановлення незаконних елементів благоустрою за адресою: вул. Довга, 1а.

Представники ДАБК та Київської районної адміністрації Одеської міської ради спільно з представниками Департаменту земельних ресурсів та Департаменту з благоустрою міста здійснили комісійне обстеження цього об'єкта.

Під час обстеження було зафіксовано, що за вказаною адресою, навпроти квартир № 205 та № 206, проведені самовільні роботи із встановлення бордюрного каменю, тротуарної плитки та металевої огорожі із захопленням землі комунальної власності.

Київською районною адміністрацією Одеської міської ради було видано розпорядження від 04 квітня 2023 року про демонтаж незаконно розміщених елементів по вул. Довга, 1а, відповідно до якого встановлені металеві огорожі та бордюрний камінь були демонтовані в повному обсязі.

Під час додаткового комісійного обстеження за цією адресою було зафіксовано факт влаштування незаконно розміщеного однорівневого об’єкта, який складається з вертикальних та горизонтальних монолітних дерев’яних та металевих елементів.

Також було встановлено:
- Одеською міською радою прийнято рішення від 16.09.2020 № 6500-VII «Про припинення договору оренди землі, укладеного між Одеською міською радою та ТОВ «ІНКАМ ПРОДЖЕКТ», щодо земельної ділянки площею 0,5216 га за адресою: м. Одеса, вул. Довга, 1а, яка була надана вказаному підприємству в оренду строком на 20 років для експлуатації та обслуговування житлового будинку;

- містобудівні умови та обмеження на проєктування, а також паспорт прив'язки тимчасової споруди за вказаною адресою не надавалися;

- відсутність дозволу на порушення благоустрою;

- жодних дозвільних документів у Реєстрі будівельної діяльності не зареєстровано.

Таким чином, роботи проводились на земельній ділянці, яка знаходиться у комунальній власності територіальної громади міста Одеси, без отримання необхідної дозвільної документації.

Київською районною адміністрацією Одеської міської ради було видано розпорядження від 12 квітня 2023 року про демонтаж незаконно розміщеного об'єкта по вул. Довга, 1а.

Незаконний об'єкт демонтовано повністю, - повідомляє сайт мерії.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews