Ігуменя та сестри жіночого монастиря УПЦ з Одеси відвідують Києво-Печерську лавру

Настоятелька та сестри Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря неодноразово публічно висловлювали свою позицію щодо нинішніх подій у Києво-Печерській Лаврі. Вони зверталися до Президента, його дружини та інших державних чиновників з вимогою припинити незаконне виселення з Лаври ченців та гоніння на Українську Православну Церкву, захоплення храмів.

Матушка Серафима була поруч з монахами у найскладніші для Києво-Печерської Лаври дні.

Сьогодні, щоби потрапити до Лаври треба показати поліції документи.

Православним християнам дозволяють зайти на територію Лаври помолитися лише за зручним для заповідника графіком. І це в час, коли в Україні триває війна, а молитва має силу значно більшу ніж навіть зброя.

Довелося показати поліції документи і Ігумені та сестрам жіночого монастиря з Одеси. Вони прибули до Лаври на спільну молитву з нагоди свята Юрія Переможця.

«Яке щастя молитися в чудотворній Києво-Печерській Лаврі! Відчувати величезну радість, натхнення, любов… Христос Воскрес, свята моя Лавро! Воістину Воскрес!», - пише на власній сторінці у соцмережі Фейсбук матушка Серафима.

На цій сторінці ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі щодня висловлює свою принципову позицію з приводу нинішніх подій в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews