Мер Ізмаїла подякував міжнародним партнерам: Така підтримка єднає народ заради Перемоги

Заклади загальної середньої освіти міста Ізмаїл отримали ноутбуки та хромбуки в межах домовленостей Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, Google та ЮНЕСКО, за сприяння Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft».

Також у межах домовленостей із компанією Google передбачена заміна девайсів, у яких виявлено технічні несправності.

Згідно договору, надана комп’ютерна техніка буде використана лише у сфері освіти: для забезпечення дистанційного навчання та для забезпечення більш швидкого переходу на електронний документообіг у системі освіти.

Всього заклади освіти міста отримали як гуманітарну допомогу 200 одиниць комп’ютерної техніки для педагогічних працівників шкіл, що сприятиме ефективній організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко подякував міжнародним партнерам за таку суттєву допомогу освіті міста Ізмаїл.

«Під час повномасштабної російської агресії росії проти України така підтримка допомагає підвищити стандарти освітнього процесу та єднає народ заради Перемоги», - пише мер на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews