Відомий одеський волонтер Сергій Кривенко повідомив про старт важливого проекту

19 лютого 2023 лютого стартував наступний проект «Безкоштовна евакуація» з залізничного вокзалу міста Львів. Спільно з фондом Charitable fund Adjalyk, на чолі з директором Сергієм Кривенко.

«Вкотре домовились про фінансування фонду, для безкоштовного перевезення тимчасово переміщених осіб, які постраждали внаслідок військової агресії Росії.

Обговорили взаємний обмін досвіду у питанні порятунку людей. Зокрема йшлося про те, що війна змусила змінити підхід до цієї підготовки».

Сергій Кривенко переконаний, що необхідно підтримувати українців в організації подібних евакуаційних питань, оскільки війна – це не дуже комфортні умови для порятунку людей, які наражаються на смертельну небезпеку. «Це не лише надання допомоги, але, насамперед, безпечна евакуація і червоної зони і транспортування постраждалих до шпиталю”, - зазначив директор фонду.

Сергій Кривенко нагадав, що нинішній проект буде реалізовано у рамках ініціативи не тільки українських спонсорів, але і при залучення іноземних інвесторів. «Тому для нас дуже важливою є підтримка наших колег з Польщі та з інших країн. На цей час співпрацюємо з прикордонним пунктом рецепційним м.Грубешів Республіка Польща, де є польсько-українські волонтери та медичний персонал.

У Львові провели низку переговорів, щодо переміщення автобусами людей, які найбільше цього потребують - це матері з дітками, інваліди та інші категорії, які мають законне право перетинати кордон».

Сергій Кривенко займається волонтерством від початку російської агресії, відвідав багато країн з метою забезпечення гуманітарних потреб українських військових та постраждалого в зоні бойових дій цивільного населення. Фонд постійно бере участь у постачанні автомобілів до червоної зони, генераторів, військової омуніції та медичних засобів допомоги.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews