Скільки може заробляти вчитель в Одесі?

вчитель

Вчитель – це та професія, що вимагає не тільки бездоганних знань свого предмету, а й неабиякої витримки. Робота з дітьми різного віку потребує багато внутрішніх ресурсів. Коли ж мова заходить за зарплатню вчителя, то вона не завжди задовольняє потреби людини. Середня зарплата вчителя в Україні становить 13500 гривень в місяць. Підвищити рівень свого прибутку вчитель може, якщо візьме додаткові навчальні години. Також можна пошукати роботу серед суміжних спеціальностей чи займатися додатково репетиторством. В умовах війни в Україні досить важко знайти додаткові джерела прибутку. Одним із варіантів для педагога може бути переїзд в іншу країну та пошуки роботи там.

Підготовлено за підтримки маркетплейсу Buki: https://buki.com.ua/ru/tutors/mladshie-klassy/odessa/

Суміжні спеціальності, які доступні вчителям з основних предметів

Одним з варіантів заробітку для вчителів є робота за суміжними спеціальностями. Так, наприклад, вчитель української мови та літератури, може знайти роботу копірайтера (писати тексти на задані теми), редактора (опанувати основі програми редагування тексту та працювати в цій сфері), спеціаліста з підготовки вчителів(працювати в центі підвищення кваліфікації для педагогів), репетитора (займатися індивідуальним навчанням дітей та дорослих).

Вчитель математики може працювати також вчителем інформатики (ці дисципліни є суміжними), фахівцем зі створення програмного забезпечення (необхідно пройти додаткове навчання), адміністратором баз даних (знання математики дозволяють працювати з великим об’ємом аналітичної інформації), репетитором.

Вчитель англійської мови також може працювати перекладачем(усним чи письмовим), репетитором (викладати англійську на курсах чи індивідуально), райтером(писати тексти чи статті англійською мовою).

Вчитель фізики також може працювати викладачем астрономії чи інформатики, або репетитором.

Учителі молодших класів можуть надавати послуги по підготовці дітей до вступу в перший клас. Це можуть бути підготовчі курси або індивідуальні заняття.

Вчитель хімії окрім основного виду діяльності може працювати в медичній лабораторії, в харчовій промисловості, у фармацевтиці. Також можна викладати фізику в індивідуальному порядку.

Підготовлено за підтримки маркетплейсу Buki: https://buki.com.ua/ru/tutors/fizyka/odessa/

Репетитори в Україні. Скільки може заробляти репетитор в різних містах України?

Робота репетитора набирає обертів останні роки. Працювати можна як виключно репетитором, так і поєднуючи роботу репетитора з основним видом діяльності. Репетитор може сам складати свій робочий графік, а значить регулювати рівень завантаженості та вийти на бажаний фінансовий рівень. Репетитор може працювати онлайн та офлайн. Онлайн навчання здобуло великої популярності в останні роки. Це в першу чергу пов’язано з пандемією коронавіруса та війною в Україні. Люди прагнуть отримувати знання не виходячи з дому. Для репетитора це також зручно, адже можна зекономити час, адже не потрібно витрачати його на дорогу до учня. Оплата за заняття може бути різною в залежності від рівня кваліфікації педагога, предмет та місто.

В найбільших містах України ціни за годину заняття з репетитором з основних предметів такі:

Назва предметаВартість заняття/ гривні (Київ/Одеса/Львів)
Українська мова350/250/250
Англійська мова500/400/350
Математика600/350/200
Молодші класи400/250/300
Хімія400/300/200
Фізика600/300/450

Де знаходити учнів?

Репетитор – це професія, яка може приносити основний або додатковий прибуток. Це дуже зручно для тих спеціалістів, які мають основне місце роботи та хочуть поліпшити своє фінансове становище. Репетитор може просувати себе та свої послуги в соціальних мережах або в YouTube. Тут можна викладати цікаві ролики та іншу інформацію. Молодь активно користується соцмережами та може зацікавитися вашою діяльністю. Надалі деякі з цих людей можуть стати вашими учнями. Робіть різноманітний контент, що буде близьким до ваших потенційних учнів. Це дозволить завоювати їхню увагу та залучити до вивчення вашого предмету.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews