Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Такі спортивні змагання є свідоцтвом стійкості українців та віри в наші ЗСУ

В неділю, 18 грудня, в Ізмаїльському міському палаці спорту було підведено підсумки чемпіонату міста по футболу серед юнаків молодшого шкільного віку (2015 – 2016 років народження). Про це повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Від імені Ізмаїльської міської ради заступник міського голови Сергій Лузанов привітав учасників змагань, побажав спортсменам нових перемог та зростання до рівня учасників чемпіонатів світу.

А потім Сергій Аркадійович та керівниця відділу фізичної культури та спорту Тетяна Морій разом з директоркою ІДЮСШ Оленою Руденко провели церемонію нагородження, вручивши почесні грамоти, кубки та медалі.

Третє місто посіла команда «Реал», друге - ФК «Ізмаїл» U-15, а переможцем чемпіонату міста стала команда ФК «Ізмаїл» U-16. Почесні дипломи за участь у чемпіонаті міста отримали команди «Барселона», а також «Репіда» та Ізмаїльської дитячої - юнацької спортивної школи (дві останні приймали участь у двобоях поза чемпіонатом через вік гравців).

Під час повномасштабної російської агресії проти України такі спортивні змагання є свідоцтвом стійкості українців та віри в наші ЗСУ – саме завдяки мужності захисників наші діти мають можливість займатися спортом та вчитися перемагати.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews