Одеська область: вірні УПЦ в селищі Тарутине зустріли та вшанували великі святині

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела у селищі Тарутине відбулася зворушлива зустріч Касперівської ікони Пресвятої Богородиці та образів Одеських святих з частками мощів, якими дбайливо благословив Тарутинське благочння наш люблячий отець - Високопреосвященніший Владика Агафангел.
Про це повідомляє прес-служба Одеської єпархії УПЦ.

Свята ікона Божої Матері прибула до Свято-Петро-Павлівського храму, де відбувся молебний спів з акафістом Пресвятій Владичиці Богородиці і Приснодіві Маріі, та Божественна літургія, яку очолив Благочинний Тарутинського округу Преосвященніший Єпископ Аліпій, у співслужінні священників Тарутинського благочиння.

Віруючі піднесли палкі молитви до Господа та Пресвятої Богородиці за нашу Україну та її багатостраждальний народ, благаючі Царицю Небесну про Її святий Покров та заступництво, аби у нашій Державі якнайшвидше запанував мир.

У святковому слові Благочинний зазначив про важливість молитви та посту у житті православної людини. Особливу увагу його Преосвященство приділив необхідності об’єднання кожного з нас у вірі, любові та добрих справах.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews