Одеська область: мешканці Ізмаїла хвилиною мовчання вшанували українців, які віддали життя за свободу України

В Ізмаїлі в День Державного Прапора України за традицією відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора міста Ізмаїл, в якій взяли участь жителі міста, представники громадськості, молоді, військові.

Церемонія розпочалась Хвилиною Мовчання на знак вшанування військових, цивільних та дітей - всіх українців, які віддали життя за свободу та незалежність України.

У заході брав участь мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

На урочистій церемонії наголосили, що синьо-жовтий стяг – прапор кольорів мирного неба і золотого поля – об’єднав під своїм полотнищем весь волелюбний народ, Захисників рідної землі, патріотів.

Державний Прапор України як символ єдності, свободи та сили духу надає нам сил й наснаги у боротьбі за незалежність нашої держави.
Разом ми обов’язково переможемо. Бо ми єдині у любові до України.

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету мер Андрій Абрамченко щиро привітав з Днем Державного Прапора України.

«Поважаємо Державний Прапор України, захищаємо його як потужний оберіг та духовний скарб нації, як символ нашої Перемоги! Перемоги та миру – нашій незалежній Україні! Щасливої долі на рідній землі», - йдеться у привітанні з нагоди свята.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews