Жителю Одеської області повідомили про підозру

На земельній ділянці, що належить Татарбунарській територіальній громаді, чоловік планував незаконно зайнятися сільськогосподарською діяльністю. Його протиправні дії припинили поліцейські. Тепер правопорушнику загрожує обмеження або навіть позбавлення волі.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що житель одного із населених пунктів Лиманської територіальної громади, не маючи відповідних дозвільних документів, з березня цього року почав використовувати земельні угіддя площею 8351 квадратних метрів на околиці Татарбунар, які розташовані в межах водоохоронної та санітарно-захисної зон. Чоловік розорав земельну ділянку та планував використовувати її для вирощування зернових культур.

«За наявності достатніх доказів ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у самовільному зайнятті земельної ділянки щодо земель в охоронних та санітарно-захисних зонах. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 197-1 Кримінального кодексу України й тягне за собою покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років. Слідство триває», - повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews