В Одеській області покарають водія, який допустив ДТП з постраждалою

Подія сталася у місті Татарбунари. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 31-річний місцевий чоловік, керуючи автомобілем «ВАЗ», перевищив дозволену у населеному пункті швидкість руху, не впорався з керуванням і в’їхав у придорожнє дерево.

Унаслідок автопригоди постраждала 37-річна знайома водія, яка перебувала на задньому пасажирському сидінні легковика. Вона отримала тілесні ушкодження у вигляді переломів лопатки, ребер, хребта, руки та численних травм і забоїв голови. За результатами проведеної судово-медичної експертизи, отримані жінкою травми відносяться до категорії середньої тяжкості.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був п’яним. Вміст етилового спирту в його організмі перевищував допустиму норму у понад 10 разів.

«Після проведення низки експертиз та зібрання достатніх доказів ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews