В Одесі не вщухає вітер

Поривчастим вітром повалено 22 дерева. Отримуючи від диспетчера інформацію, комунальники негайно виїжджають за конкретними адресами для ліквідації наслідків.

Найперше фахівці КП «Міськзелентрест» звільняють від повалених дерев дороги, автомагістралі, пішохідні доріжки, а також прибирають дерева, які заважають проїзду до соціально значущих об'єктів.

Заявки ще надходять.

Для запобігання підтопленням на вулицях міста також працюють робітники КП «Міські дорогі». Майже від початку дощу фахівці підприємства виконують додаткове очищення дощоприймачів від сміття, гілок і листя, яке заважає потраплянню дощової води до колектору.

Крім того, комунальники збирають з вулиць плакати, що змиті з бігбордів дощем.

У роботах з ліквідації наслідків негоди задіяно 148 працівників КП «Міські дороги» и КП «Міськзелентрест», а також 30 одиниць спецтехнікі, - пише сайт мерії.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру та дощу можливе падіння гілок та кабелів.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews