Геннадій Труханов: Повномасштабна війна – це не тільки про Україну

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з кенійською делегацією, до складу якої увійшли представники торговельної, сільськогосподарської, економічної та ІТ-сфер Кенії. Про це інформує сайт мерії.

Як зазначив народний депутат Кенії пан Абдуллахі Башир Шейх, метою візиту є зміцнення партнерських відносин. Крім того, цей візит покликаний стати «гучним голосом» на підтримку України від Кенії та інших африканських країн, які сьогодні відчувають війну через нестачу продовольства.

«Ми знаходимось не на передовій, за декілька тисяч кілометрів, але ми також відчули цю війну через зріст цін на продовольство. Хочу вас запевнити, що Кенія підтримує Україну від найпершого дня, і наш візит до Одеси - це меседж про подальшу підтримку та готовність до посильного внеску в перемогу. Коли Україна переможе, ми станемо тільки міцнішими, сильнішими, більш стійкими», – підтримав колегу ексдепутат кенійського Парламенту, політтехнолог пан Абдікадр Аден.

Мер Одеси Геннадій Труханов подякував за підтримку кенійському народу, відзначивши сміливість делегації, яка прибула до України під час війни та пережила разом з одеситами всі хвилювання під час повітряних тривог.

«Повномасштабна війна – це не тільки про Україну. Це про те, як ми всі будемо жити далі. Тільки разом ми зможемо дати гідну відповідь тим, хто сьогодні вирішив, що може маніпулювати цивілізацією та нехтувати міжнародним правом», – сказав Геннадій Труханов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews