Житель Одеської області нещадно побив односельця і покинув при дорозі, де він помер

Біля залізничної станції в селищі Петрівка Березівського району представник громадського формування виявив невідомого громадянина без ознак життя і повідомив на спецлінію «102».

Того ж дня поліцейські встановили особу небіжчика та обставини його смерті. 42-річний житель села Нові Шомполи Одеського району напередодні приїхав у Петрівку зі своїм 43-річним односельцем. Чоловіки вживали алкогольні напої біля одного з магазинів, а потім біля залізничної станції, де посварилися. Старший за віком товариш побив молодшого кулаками так, що той втратив свідомість. Непритомного потерпілого зловмисник стягнув з дороги на узбіччя, де невдовзі той помер, а сам з місця скоєння злочину втік.

Тіло потерпілого поліцейські направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, чоловік помер від крововиливу у мозок.

Того ж дня поліцейські встановили і місцезнаходження правопорушника. У нього вилучили біологічні зразки та речі, що мають інтерес для слідства, зокрема фрагменти одягу, у якому він був під час скоєння злочину і спалив, щоб це приховати. Чоловік у всьому зізнався, але причини сварки з односельцем не згадав, нарікаючи на оковиту.

«Ми затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі клопочемо про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Березівського районного відділу поліції Павло Трофименко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews