Волонтери благодійного фонду “Аджалик” допомагають рятувати життя важко пораненного воїна ЗСУ

Військовий ЗСУ Микола отримав в літку 2023 року важкі поранення в живіт, та ключицю. Миколі 33 роки. Він дуже відважний і порядний військовий. Виконав багато військових завдань по захисту України від загарбників.

З 13 березня 2024 року у нього почалось інше життя – лікування за кордоном, – пише у своєму повідомленні в соцмережі Фейсбук керівник фонду “Аджалик” Сергій Кривенко.

Він повідомив, що поряд з воїном ЗСУ є Дарья Либерман, яка допомагає йому в Мюнхені. А ще є Зинаида Князева, Nadija Nadija, Külliki Õis, які допомогли Миколі на конкретному єтапі організації відрядження! 2 місяці кропіткої щоденної роботи.

“Є дві людини, які з 2022 року фінансово допомагають в лікуванні військових по програмі Благодійний Фонд Аджалик «Бог діє через наші сердця». Viacheslav Petryshche, Юрий Князев

Дякуємо від імені врятованих військових за небайдужість. Є дві людини, які з 2022 року фінансово допомагають в лікуванні військових по програмі Благодійний Фонд Аджалик «Бог діє через наші сердця». Viacheslav Petryshche, Юрий Князев дякуємо від імені врятованих військових за небайдужість.

Поранення у Миколи на стільки важкі, що сьогоднішній висновок німецьких лікарів мене вразив – «Ще 2 місяця і ми не змогли б врятувати Миколу.» Микола про це поки не знає”, – йдеться у повідомленні.

За словами Сергія Кривенко, будуть мінімум дві складні операції, і тривала реабілітація. Волонтери фонду “Аджалик” поруч і готові допомогти.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews