В мережі опубліковано вражаючий фоторепортаж з читання Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського у жіночій обителі УПЦ в Одесі

З благословіння Високопреосвященного Агафангела, митрополита Одеського і Ізмаїльського, архієпископ Арцизський Віктор звершив велике повечір’я с читанням четвертої частини Великого покаянного канона преподобного Андрія Критського у Свято-Михайлівському Одеському жіночому монастирі.

На молитву прийшли багато православних одеситів.

Однією з характерних особливостей богослужінь періоду Великого посту, є читання Великого покаянного канону святителя Андрія Критського.

Згідно уставу Православної Церкви цей канон прочитується частинами на великому повечір’ї з понеділка до четверга першої седмиці Великого посту.

Якщо інші канони складаються із 30-ти тропарів, то Канон Андрія Критського складається з 250-ти. Також великим канон називається через великий і глибокий зміст.

Прес-служба Одеської єпархії УПЦ опублікувала фоторепортаж з величної події у храмі Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews