В Одеській області провели в останню дорогу батька трьох дітей, якого вбили окупанти

Окнянська громада у скорботі. Провели в останню дорогу загиблого воїна Олександра Никифорова, який боронив країну від російських загарбників.

Село Нагірне Антонівського старостату зустрічало свого Героя, який повернувся в рідне село на щиті, навколішки і з сльозами на очах.

Провести воїна в останню дорогу зійшлося багато людей: родина, друзі, військові, односельці, щоб віддати шану та гідно провести його на вічний спочинок. У спогадах кожного, з ким зводило життя Олександра Никифорова, він залишився щирою, відкритою та порядною людиною.

Олександр Вікторович Никифоров, сержант 6 танкової роти 2 танкового батальйону, загинув 2 березня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Піщане Харківської області. На військову службу був призваний за загальною мобілізацією у вересні 2022 року, - повідомляє Окнянська селищна рада.

Народився Герой у 1974 році і все своє життя проживав у селі Нагірне Антонівського старостату. Був професіоналом своєї справи – механізатором широкого профілю, мав навики праці на всіх видах сільгосптехніки. Останнім часом працював в ПП «Маєр-Дельфс-Агро " трактористом. Створив міцну сім’ю. Люблячий і турботливий батько мав велику втіху від трьох своїх діток. Пишався своїм онуком. Відповідальний і життєрадісний, усміхнений і щирий. Як і кожен громадянин України мріяв про щасливе майбутнє для своєї родини, заради якого віддав своє життя.

-Немає таких слів, які змогли би розрадити горе родини. Ми у вічному боргу перед воїном! Молимося щодня за всіх Героїв, яких забрали Небеса!, - каже секретар Окнянської селищної ради Олена Артьомова. - Від імені Окнянської селищної ради висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям та всій родині загиблого воїна. Нехай Господь упокоїть його безсмертну душу в оселях Царства Небесного!

Чин похорону здійснив військовий капелан, протоієрей Михайло Базилько.

Після заупокійної молитви присутні військові зняли державний прапор із домовини Героя та на вічну згадку про воїна і захисника передали дружині.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews