Одесит влаштував криваву різанину

Подія сталась в Київському районі міста. Правоохоронці встановили, що дві компанії зустрілись біля прибудинкового гаража, щоб обговорити деталі купівлі-продажу мопеда. Під час спілкування між незнайомцями виник конфлікт, в ході якого один із чоловіків дістав ніж та наніс два удари у живіт своєму опоненту. Злякавшись наслідків, зловмисник викликав «швидку», а знаряддя злочину позбувся.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні з колото-різаними ранами передньої черевної стінки та ділянок лівого і правого підребер’я, одне з яких проникаюче у черевну порожнину із пошкодженням печінки.

За декілька годин поліцейські встановили особу правопорушника та затримали його в процесуальному порядку. Ніж слідчі вилучили неподалік від місця вчинення злочину та скерували на експертизу.

«Ми зібрали достатню кількість доказів та під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя потерпілого в момент заподіяння, за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання від пʼяти до восьми років увʼязнення. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають», - повідомив слідчий Одеського районного управління поліції № 1 Андрій Шелеп.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews