Одеська область: в Ізмаїлі відбулись змагання Відкритої першості міста з дзюдо

В Ізмаїлі в Центрі дозвілля «Палац спорту» відбулись змагання Відкритої першості міста з дзюдо серед юнаків та дівчат 2008 - 2014 років народження та молодше.

На урочистому відкритті юних спортсменів та вболівальників привітали заступник міського голови Сергій Лузанов, очільниця відділу фізичної культури та спорту, майстриня спорту Тетяна Морій, а також очільник федерації дзюдо Сергій Лапшин. Головний суддя змагань – Ігор Панасишин.

Відкрита першість міста з дзюдо почалась з хвилини мовчання на знак шани Захисникам та Захисницям України, які в протистоянні російській воєнній агресії віддали своє життя за мирне майбутнє українського народу. Змагання проходили при активній підтримці вболівальників.

Понад 50 спортсменів – вихованців Ізмаїльської ДЮСШ (тренери Сергій Новокшонов, Ігор Панасишин), СК"Сварожичи" (тренер Петро Волинщиков) та Клубу дзюдо "Урсус" (тренер - Юрій Шащук) продемонстрували результативні прийоми, красиві кидки та бажання досягти найкращого результату. В підсумку у своїх вікових та вагових категоріях перші місця посіли Тимур Сергієнко, Іван Дєрягін, Тимур Мозговий, Леонід Козлов, Марк Оленіченко, Артем Герасименко (всі – вихованці ІДЮСШ), Денис Мога та Андрій Дойчогло ("Сварожичи"), Павло Аджиогло та Максим Губа ("Урсус"). "Срібло" вибороли Кирило Погребний, Микита Толмацький, Дмитро Бочевар, Даніїл Діденко, Леонід Германюк, Назар Карагяур, Олександр Косюга, Олексій Нєснов, Іван Маринов (всі – вихованці ІДЮСШ) та Кирило Коваленко ("Урсус"); а "бронзу" - Михайло Зваричук, Сергій Маринов, Сергій Кудашкін, Даніїл Нєдялков, Аліна Бурхат, Захар Яровий, Руслан Карагяур, Микола Дєрягін (всі – вихованці ІДЮСШ), Святослав Романов і Станіслав Аджиогло ("Урсус"), а також Степан Суручану, Макар Парфіров і Тимофій Калошин ("Сварожичи"). Грамотами "За волю до перемоги" відзначені Микола Тудоран, Мирон Філіпов, Артем Соломикін, Олександр Мінковський, Микита Дічев і Максим Косюга.

Наймолодшим учасником змагань став Даніїл Діденко.

Як повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, всі переможці і призери Відкритої першості міста з дзюдо серед юнаків та дівчат 2008 - 2014 років народження та молодше були нагороджені грамотами і медалями, а для абсолютної вагової категорії президент міської федерації дзюдо Сергій Лапшин підготував спеціальні призи.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews