Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який виконував бойове завдання

2 березня громада міста Ізмаїл проводить в останню путь командира розвідувального відділення розвідувального взводу в/ч А2613 старшого матроса Василя Миколайовича Унгуряна, який героїчно загинув при виконанні бойового завдання, віддавши життя в імʼя незалежного та вільного майбутнього України. Про це повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

«Василь Миколайович Унгурян народився в місті Татарбунари. Місто Ізмаїл стало рідним, коли Василь приїхав набувати професійні знання в ВПУ №9, став зварювальником - та пішов на військову службу – спочатку строкову матросом у Севастополі, потім за контрактом у Болграді. Але з часом повернувся до однієї з самих мирних професій – зварювальника та працював на різних будівельних майданчиках. Весь свій вільний час віддавав родині, де підростали у коханні та взаєморозумінні дві доньки, та друзям.

24 лютого 2022 зустрів у Києві і, коли повернувся до Ізмаїлу, одразу пішов до військкомату, щоб захищати рідну землю та власну родину. Потрапив у морську піхоту – був розвідником.
Захищав Херсон, потім був переведений у Донецьку область.
Саме там командир розвідувального відділення розвідувального взводу в/ч А2613 старший матрос Василь Миколайович Унгурян героїчно загинув при виконанні бойового завдання, віддавши за незалежне та вільне майбутнє України найдорожче що є у людини, - власне життя», - пише мер Ізмаїла.

За словами Андрія Абрамченко, війна забирає найкращих…
Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким загиблого Захисника України.
Командира розвідувального відділення розвідувального взводу в/ч А2613 старшого матроса Василя Миколайовича Унгуряна буде поховано на Алеї Слави на Новому цвинтарі.
Прощання відбудеться о 13.00 на вул.Коцюбинського, 122.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews