Намісник Свято-Іверського чоловічого монастиря УПЦ, владика Діодор нагороджений відзнакою митрополита Одеського та Ізмаільського «Касперівська ікона Божої Матері»

Високопреосвященнійший Агафангел митрополит Одеський та Ізмаїльський очолив Богослужіння у Свято -Іверському одеському чоловічому монастирі.

Про це повідомила прес-службо Одеської єпархії УПЦ.

Його Високопреосвященству співслужили :

намістник обітелі Високопреосвященнійший Діодор, архієпископ Южненський, вікарій Одеської епархіі,
Намістник Свято-Миколаївського ізмаїльського чоловічого монастиря архімандрит Аліпій ( Цушко ),
намістник Свято-Пантелеімоновського одеського чоловічого монастиря архімандрит Анастасій (Бєдніков), настоятелі храмів одеської епархіі, гості і братія обителі.

На малому вході, з нагоди 20-ти річчя перебування на посаді Намістника Свято-Іверського чоловічого монастиря, Високопресвященнійший Діодор, архіепископ Южненський був удостоєний Відзнакою митрополита Одеського та Ізмаільського «Касперівська ікона Божої Матері».

Наприкінці Богослужіння відбулася традиційна Хресна хода до каплиці Іверської ікони Божої Матері, де владика Митрополит звернувся з Архіпастирським словом до парафіян і гостей обителі, привітавши всіх зі святом та побажавши усім молитовного Покрова Богородиці, міцного здоров’я , миру злагоди і процвітання Богом хранимій Україні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews